Informatieavond vmbo-3 meerdaagse reizen

locatie Oude Vaart
30 november 2023 om 19:30 t/m 20:30

Dit schooljaar bieden we alle leerlingen vmbo 3e klas een reisweek aan. De leerlingen kunnen kiezen uit 5 reizen. We hopen op deze manier voor elke leerling een passende reis aan te kunnen bieden.

Dit schooljaar vinden de reizen plaats in de week van 15 t/m 19 april (week voor de meivakantie). In totaal worden er vijf reizen aangeboden; Aken/Maastricht, Skireis, Durbuy, Schotland en Praag.

Op donderdag 30 november organiseren wij een eerste informatieavond voor alle leerlingen met ouder(s)/verzorger(s) uit vmbo 3. Deze informatieavond vindt plaats op locatie Oude Vaart.  

Het programma ziet er als volgt uit:
19:30 uur in de aula                           Algemene informatie over de reisweek

19:45 uur in de aula                           Specifieke informatie per reis

20:15 uur in de aula                           Gelegenheid vragen te stellen per reis

Het doel van deze voorlichtingen is om een duidelijk beeld over de reis, de inhoud ervan, activiteiten die centraal staan tijdens de reizen en de kosten per reis.

Wij stellen het zeer op prijs als tenminste één ouder aanwezig kan zijn. We hopen u en de leerling op 30 november te ontmoeten. Koffie/thee staat vanaf 19.15 uur voor u klaar.

Graag zien wij jullie op donderdag 30 november op locatie Oude Vaart.

Mocht u nu al vragen hebben dan graag mailen naar dhr de Haas sha@lodewijkcollege.nl voor vmbo basis/kader en dhr Ruijter tru@lodewijkcollege.nl voor vmbo T.