Trots op horecatalent

Trots op horecatalent

Wat was donderdag 4 april een geweldige dag op de Nationale vakwedstrijden koken en serveren van VSHO (vereniging van Scholen Horeca Onderwijs), gehost door Scalda in samenwerking met het Lodewijk College. Een prachtig podium voor jonge, getalenteerde VMBO-leerlingen met een HBR-profiel om hun passie voor de horeca te tonen op nationaal niveau.

We hebben gestreden met 8 teams in de keuken en bediening. De strenge jury heeft een bijdrage aan deze dag onvergetelijk gemaakt en heeft de leerlingen waardevolle ervaring gegeven voor hun toekomst in de horeca.

Aan Lisa Hendriks speciale felicitaties van het Lodewijk College (klas KS4K) voor het behalen van de titel Nationaal Kampioen Serveren!

Lizzy van Hoorn en Iris Zahradnik zijn net buiten de top 3 gevallen met hun 4e plaats van de keukenteams.

Wij als docenten van HBR zijn super trots op onze leerlingen die het dan toch maar aandurven om op zo’n wedstrijd te staan. De concurrentie was zeer hoog dit jaar.

Samen maken we prachtig onderwijs, vooral hier in Zeeland samen met Scalda waar we met de Foodlab Zeeland zorgen voor een doorlopende leerlijn en hopelijk op naar nog veel meer succesvolle jaren waar horecatalent een podium mag krijgen!

https://www.facebook.com/vshowebsite