Restaurant La Raison

Onder leiding van docenten Rinus de Blaaij en Jeroen Lobstein doen leerlingen in ons restaurant praktijkervaring op in het koken en serveren. Leerlingen uit de derde klas worden eerst breed opgeleid in de onderdelen koken, bakken en serveren. In de vierde klas richten de leerlingen zich specifiek op horeca of bakkerij.

Een gezellige avond dineren bij het Lodewijk College (reserveren verplicht)

Elke dinsdag- en donderdagavond van 17:30u tot 19:30u kunt u terecht in ons schoolrestaurant waar u door onze eigen leerlingen wordt bediend. Het restaurant telt 24 zitplekken en is direct bereikbaar vanaf de parkeerplaats tussen het Lodewijk College en basisschool Oude Vaart. Reserveren voor het restaurant is gewenst. Dit doet u via het reserveringsformulier. Lees eerst even het menu.

Quicklunch (reserveren verplicht)

Vanaf medio oktober serveren we op maandag (11:30-12:30 uur) en woensdag (12:00-13:45 uur) in ons schoolrestaurant een heerlijke Quicklunch tegen een kleine vergoeding (€3,50 tot €6,50). De (Quick) lunch is zo samengesteld dat u deze in de lunchpauze binnen 10 minuten krijgt geserveerd. Graag van te voren reserveren!

Het menu vindt u hier.  Wilt u eventuele wensen betreffende allergieën, dieet en of voedingsgewoonten bij reservering aan ons kenbaar maken aub? Voor reservering belt u 0115-694029, toestel 504.

Volg ons

Op de Facebookpagina en op Instagram plaatsen we regelmatig berichten over excursies en natuurlijk de producten die onze leerlingen maken.

Foodlab Zeeland

La Raison is aangesloten bij Foodlab Zeeland.

De missie van FoodLab Zeeland is, dat er in 2019 een Zeeuws organisatienetwerk is ontstaan, waar alle horecaondernemers, producenten en leveranciers bij horen die met elkaar zorgen voor excellent, up-to-date, modern, praktijkgericht, vernieuwend horeca-onderwijs zodat er voldoende, uitstekend opgeleid nieuw horecapersoneel met een meerwaarde voor de regio op de markt blijft komen.