Nieuws

20 jaar Technasium Trots zijn we dat we dit mochten bereiken met ons team. Ook bij Stichting Technasium was dit niet onopgemerkt gebleven. Wij werden aangenaam verrast met een taart.  
26 jun, 2024 lees meer
Resultaten leerlingtevredenheidsonderzoek voorjaar 2024 In het voorjaar hebben wij het jaarlijkse tevredenheidsonderzoek bij onze leerlingen afgenomen. Ook dit jaar hebben hier weer veel van onze leerlingen aan meegewerkt. In het onderzoek waren vragen over verschillende thema’s op school opgenomen. Ook hadden de leerlingen de mogelijkheid om open antwoorden te geven, waarmee leerlingen in eigen woorden hun feedback kwijt kunnen. Al deze antwoorden en de feedback van de leerlingen heeft ons veel waardevolle inzichten opgeleverd.
24 jun, 2024 lees meer
Toegang tot Magister in de zomervakantie Ouders en leerlingen hebben geen toegang tot Magister gedurende de zomervakantie.Wanneer geprobeerd wordt om in te loggen verschijnt de foutmelding:
20 jun, 2024 lees meer
EOA -leerlingen actief tijdens de Mini-Roparun 2024 Op vrijdag 7 juni hebben we met 28 leerlingen en 8 begeleiders (docenten, onderwijsassistenten en vaste vrijwilligers) van de EOA meegedaan aan de Mini-Roparun. Het was wederom een mooie tocht van ruim 60 km door het Zeeuws-Vlaamse landschap. De start was in Sas van Gent en van daar gingen we via Westdorpe naar Axel, dan door naar Zaamslag, Terneuzen, Sluiskil en Hoek en uiteindelijk via Philippine weer terug naar Sas van Gent. Daar kwamen alle deelnemers, ondanks hier en daar wat vermoeidheid, met een grote lach over de finish, want wat was het een leuke, gezellige dag! 
13 jun, 2024 lees meer
Magister-app update Na een update van de Magister-app moet opnieuw ingelogd worden.
22 mei, 2024 lees meer
Benoeming algemeen directeur Vanaf de start van het schooljaar 2024-2025 is Patricia Waerniers de nieuwe algemeen directeur van het Lodewijk College. Tot die tijd wordt de functie waargenomen door bestuurder Steven van Nispen. 
21 mei, 2024 lees meer