Nieuws

Drive-In voor de geslaagden op 4 juni

Donderdag 4 juni horen de examenkandidaten of ze geslaagd zijn. De (nog) niet-geslaagden worden tussen 10.00 u en 11.30 uur gebeld door de mentor.

29 mei, 2020 lees meer
Start gymlessen

Vanaf woensdag 3 juni starten we ook weer met de lessen L.O. (voor alle 2e ,3e klassen en BSM 4e klassen)

Op magister (bij huiswerk) staat aangegeven wanneer je aanwezig moet zijn. De groepen bestaan maximaal uit 10 leerlingen. Je komt naar school in sportieve kleding (t-shirt, sportieve broek en schoenen). Omkleden is niet mogelijk.

We zijn blij jullie weer te zien!
29 mei, 2020 lees meer
Onderwijs vanaf woensdag 3 juni

Vanaf 3 juni (2 juni is een studiedag en leerlingen zijn lesvrij) mogen we de leerlingen weer ontvangen en begeleiden op school. Op beide locaties gelden verschillende afspraken, omdat de gebouwen ook sterk van elkaar verschillen.

25 mei, 2020 lees meer
Vacature raad van toezicht

In verband met het aftreden van een van de leden is de raad van toezicht (RvT) van

St. Voortgezet Onderwijs Zeeuws-Vlaanderen op zoek naar een nieuwe collega.

24 mei, 2020 lees meer
Vacatures nieuw schooljaar

Op het Reynaertcollege, Lodewijk College en Zwin College zijn voor het komende schooljaar de nodige vacatures. Ook zoeken we voor de gemeenschappelijke dienst een Senior Informatie- en Applicatiebeheerder. Je vindt alle vacatures op de website van VO Zeeuws-Vlaanderen.

14 mei, 2020 lees meer
Dossier Corona

Op deze pagina vindt u alle informatie over de maatregelen m.b.t. het coronavirus die we gedeeld hebben met ouders en/of leerlingen. Alle brieven / e-mails die vanuit school over dit onderwerp zijn verzonden, zijn hier terug te vinden.

11 mei, 2020 lees meer