Nieuws

Corona - veelgestelde vragen

Op deze pagina vind je diverse documentatie inzake corona. De documentatie wordt met regelmaat geüpdatet.

Via deze link kom je op de pagina van Pharos met begrijpelijke en up-to-date informatie over het coronavirus Covid-19 in verschillende talen.

 

 

12 jan, 2021 lees meer
Scholensluiting per 16-12-2020

Zoals u gisteren heeft kunnen vernemen, gaan vanaf morgen tot in ieder geval 18 januari 2021 de scholen voor de meeste leerlingen dicht. Voor onderwijs aan eindexamenkandidaten blijven de scholen open. Dit geldt ook voor onderwijs in de praktijkgerichte vakken op het vmbo. De scholen blijven eveneens open voor kwetsbare leerlingen en leerlingen met ouders in een vitaal beroep. Ook de schoolexamens van leerlingen in het (voor)examenjaar kunnen doorgaan.

15 dec, 2020 lees meer
Onderwijs vanaf maandag 7 december beide locaties

In bijgaande brieven, op vrijdag 4 december verzonden aan alle ouder(s)/verzorger(s) en leerlingen, leest u hoe we het onderwijs voortzetten vanaf maandag 7 december 2020.

6 dec, 2020 lees meer
Locatie Zeldenrustlaan gesloten voor de rest van de week

Het Lodewijk College sluit de deuren van de locatie aan de Zeldenrustlaan de rest van deze week wegens een toenemend aantal coronabesmettingen.

3 dec, 2020 lees meer
Leerlingen in het nieuws

Voor een Praktische Opdracht Biologie hebben 11 leerlingen uit V6A, de opdracht gekregen een voedsel-bewustheid campagne te maken. Het doel dat zij zich hierbij gesteld hebben, is ervoor te zorgen dat jongeren zoveel mogelijk worden gestimuleerd zo divers, gezond en verantwoord mogelijk te eten.  

 

27 sep, 2020 lees meer