Nieuws

Out of office

De school is tijdens de zomervakantie telefonisch bereikbaar op maandag 26, dinsdag 27 en woensdag 28 juli en op donderdag 2 en vrijdag 3 september, steeds tussen 08:00 en 15.30 uur.

De tussenliggende periode is de school gesloten.

Heb je dringende vragen? Mail je teamleider of info@lodewijkcollege.nl

24 jul, 2021 lees meer
Zomervakantie

Alle medewerkers van het Lodewijk College wensen jullie een hele fijne vakantie!

 

22 jul, 2021 lees meer
Rapporten, activiteiten H/V brugklassen en leerlingen TL2

Na overleg heeft de schoolleiding van het Lodewijk College besloten alle rapporten deze week te verzenden. Leerlingen hoeven voor het rapport dus niet naar school te komen. Activiteiten voor leerlingen die volgend jaar naar de andere locatie gaan, gaan wel door, met iets aangepaste tijden.

19 jul, 2021 lees meer
Benoeming nieuw lid raad van toezicht

Mevrouw Ilona de Cocq uit Axel wordt per 1 augustus 2021 benoemd in de raad van toezicht van VO Zeeuws-Vlaanderen. Zij volgt dhr. Frits Simons op, die is afgetreden wegens het aflopen  van de maximale benoemingstermijn.

Mevrouw De Cocq werkt als manager financiële en interne zaken bij Kinderopvang Zeeuws-Vlaanderen, en was tot op heden voorzitter van de raad van advies van het Lodewijk College.

De raad van toezicht is blij met het toetreden van mevrouw De Cocq. Met haar werk- en toezichtervaring is zij een goede toegevoegde waarde aan het geheel. Wij wensen haar veel succes in de nieuwe functie.

Met vriendelijke groet,
Raad van toezicht VO Zeeuws-Vlaanderen

19 jul, 2021 lees meer
Corona - documentatie en veelgestelde vragen

Op deze pagina vind je diverse documentatie inzake corona. De documentatie wordt met regelmaat geüpdatet.

Via deze link kom je op de pagina van Pharos met begrijpelijke en up-to-date informatie over het coronavirus Covid-19 in verschillende talen.

 

 

12 jul, 2021 lees meer
Vrijdag 16 juli: Boeken inleveren

Het inleveren van het boekenpakket vindt plaats op vrijdag 16 juli 2021. De lesboeken kunnen niet vóór 16 juli ingeleverd worden.

Hou je aub aan de tijd uit het inleverschema. Het inleverschema vind je als bijlage bij dit bericht.

Lukt het niet om het boekenpakket op 16 juli in te leveren, dan dienen de boeken te worden opgestuurd naar Van Dijk of aan iemand anders te worden meegegeven.

Hier vind je meer informatie van Van Dijk over het inleveren van je boeken en een instructiefilmpje.

 

7 jul, 2021 lees meer