Nieuws

Magister-app update Na een update van de Magister-app moet opnieuw ingelogd worden.
22 mei, 2024 lees meer
Benoeming algemeen directeur Vanaf de start van het schooljaar 2024-2025 is Patricia Waerniers de nieuwe algemeen directeur van het Lodewijk College. Tot die tijd wordt de functie waargenomen door bestuurder Steven van Nispen. 
21 mei, 2024 lees meer
Sterrenjacht 2024 De aftermovie staat online. Kijk en geniet nog even mee. https://youtu.be/W38ariE1pMU
16 apr, 2024 lees meer
3e Prijs leerlingen technologie en toepassing Bouwend Nederland Elk jaar doet de 3e klas Teto mee aan een wedstrijd van Bouwend Nederland. Dit jaar was de opdracht om een modulair prefab duurzaam gebouw om te zetten naar een ander gebouw met een nieuwe bestemming. Er mocht hierbij geen afval zijn, alles moest hergebruikt worden, of een andere bestemming krijgen.
16 apr, 2024 lees meer
Trots op horecatalent Wat was donderdag 4 april een geweldige dag op de Nationale vakwedstrijden koken en serveren van VSHO (vereniging van Scholen Horeca Onderwijs), gehost door Scalda in samenwerking met het Lodewijk College. Een prachtig podium voor jonge, getalenteerde VMBO-leerlingen met een HBR-profiel om hun passie voor de horeca te tonen op nationaal niveau. We hebben gestreden met 8 teams in de keuken en bediening. De strenge jury heeft een bijdrage aan deze dag onvergetelijk gemaakt en heeft de leerlingen waardevolle ervaring gegeven voor hun toekomst in de horeca.
16 apr, 2024 lees meer
Subsidieregeling School en Omgeving Dit subsidieprogramma heeft als doel om kansengelijkheid onder kinderen en jongeren te vergroten door tijdens hun basis- en middelbare schooltijd extra activiteiten aan te bieden.
11 apr, 2024 lees meer