Nieuws

Leerlingen EOA mini-Roparun EOA leerlingen namen vrijdag de 26e mei deel aan de mini Roparun. In de week van 22 mei organiseerden we hiervoor een RoParun-inzamelingsweek. We verkochten voor maar liefst €578,50 muffins tijdens de kleine pauze op onze locatie Oude Vaart. 
30 mei, 2023 lees meer
Eerste Opvang Anderstaligen fors gegroeid Het leerlingenaantal op onze afdeling Eerste Opvang Anderstaligen is in korte tijd fors gegroeid van 65 naar 135 leerlingen. Complimenten voor het onderwijzend personeel op deze afdeling die deze jongeren begeleiden met de Nederlandse taal en cultuur.  
16 mei, 2023 lees meer
PyjamaParty Vrijdag 26 mei houden wij op het Lodewijk College een PyjamaParty. Elk jaar wordt er op pyjamadag stilgestaan bij alle kinderen en jongeren die wegens ziekte niet naar school kunnen. Want niet naar school kunnen gaan, is meer dan enkel lessen missen. Je mist contact met vrienden en leuke momenten op school. Op onze PyjamaParty hopen wij dat leerlingen stilstaan bij het feit dat naar school gaan niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Wij sporen daarom zoveel mogelijk leerlingen en collega’s aan om in hun pyjama naar school te komen!
16 mei, 2023 lees meer
Succes! Alle eindexamenkandidaten heel veel succes gewenst! 
11 mei, 2023 lees meer
In het nieuws! Examentrainingen op het Lodewijk College. Omroep Zeeland maakte er een nieuwsitem van.  
2 mei, 2023 lees meer
Dagje Parijs Op woensdag 19 april vertrekken we met een grote groep leerlingen van de eindexamenklassen vwo/havo/vmbo-tl en -gl en docenten voor 1 dag naar Parijs.
14 apr, 2023 lees meer