Nieuws

  • 1
  • 2
D & P-leerlingen in het nieuws
Leerlingen van onze vmbo richting Dienstverlening en Producten hielpen in de begeleiding van de kennismakingsdag voor kleuters bij korfbalvereniging Luctor Terneuzen. Super gedaan allemaal!
Lees het hele artikel in de PZC
12 sep, 2019 lees meer
Vacatures

Op dit moment staan onderstaande vacatures open binnen onze school. Ken je misschien geïnteresseerden? Meer uitgebreide info staat op Meesterbaan. Geïnteresseerden kunnen solliciteren via Meesterbaan of nemen contact op met de collega's van personeelszaken via hrm@vozeeuwsvlaanderen.nl

5 sep, 2019 lees meer
Mentor informatieavonden

In de week van 9 september vinden er op beide locaties mentor informatieavonden plaats. Het schema staat vermeld op de jaarkalender. U ontvangt nog een uitnodiging.

29 aug, 2019 lees meer
Donderdag 5 september: Start verkeerscampagne MONO (geen mobiel op de fiets)

In het kader van de MONO campagne zijn er krijt-uitingen geplaatst bij de ingangen van het schoolplein aan de Zeldenrustlaan. Op initiatief van de Provincie (ROVZ) was wethouder Van Assche daarbij uitgenodigd. De betrokkenen vanuit het Lodewijk College, verkeerscoördinator Christian de Meijer en directielid Edy Warringa, waren hierbij samen met een groep leerlingen aanwezig.

28 aug, 2019 lees meer
Restaurant La Raison opent weer

Dineren in ons eigen schoolrestaurant La Raison? Het kan weer twee keer per week vanaf dinsdag 27 augustus.

21 aug, 2019 lees meer
Programma eerste dagen brugklassers

De vakantie zit er weer op! Alle brugklassen starten het schooljaar met een introductieprogramma.

18 aug, 2019 lees meer
  • 1
  • 2