Werken bij

Word jij onze nieuwe collega? Je vindt de vacatures van het Lodewijk College op de website van ons bestuur St. VO Zeeuws-Vlaanderen.

Open sollicitatie

Geen vacatures en toch geïnteresseerd in een baan bij het Lodewijk College? Stuur je motivatie met CV naar het Lodewijk College, t.a.v. afd. HRM,  via e-mail naar hrm@vozeeuwsvlaanderen.nl of naar Postbus 146, 4530 AC Terneuzen.

Wie weet verwelkomen wij jou straks als nieuwe collega. Als we geen geschikte vacature hebben, houden we de gegevens 1 jaar in portefeuille.

Stagebeleid

Als school zijn we ons ervan bewust dat jongeren en ouderen kansen moeten krijgen om te leren. Daarom staan we ook positief tegenover verzoeken om een stageplek beschikbaar te stellen. Uiteindelijk is het de gevraagde begeleider die bepaalt of op zo’n verzoek ingaan kan worden. Een stagiair verdient immers een goede begeleiding. Dat vraagt tijd en focus en die beiden moeten op het moment van een vraag naar het oordeel van de beoogd stagebegeleider en zijn/haar team dus ook aanwezig zijn.

Voor stagiaires van een lerarenopleiding ligt dat iets anders, want voor hun begeleiding staan er schoolopleiders klaar. Stageverzoeken van leraren in opleiding worden in principe dan ook ingewilligd, al wordt er vanzelfsprekend ook hier gekeken naar beschikbare begeleidingscapaciteit. Verzoeken van kandidaat stagiaires van andere opleidingen worden beoordeeld door de vakcollega bij wie de vraag wordt neergelegd. Voorwaarde voor zo’n stagetraject zijn, naast een positief besluit van hem/haar, de aanwezigheid van zowel een stageovereenkomst als een VOG (verklaring omtrent gedrag).

Vragen?

Voor vragen en meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling HRM, via 0115 612 155 of via e-mail naar hrm@vozeeuwsvlaanderen.nl.